Op een zondagmiddag kwam ik erachter dat er een hele mooie houtsoort is, namelijk Teak. Mijn man en ik wilden toevallig altijd al een nieuw bed hebben. Het leek mij een leuk idee om het bed een Teak bed te maken. Dit vond mijn man ook een leuk idee. Het enige dat wij moesten weten is waar wij dit idee konden realiseren. Wij hebben hier zelf namelijk niet veel verstand van. Daarom leek het mij verstandig om het internet op te gaan en in onze omgeving rond te vragen naar informatie.

Zoekenfoto2

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die allemaal een Teak bed hadden. Toch was dit niet helemaal wat wij zochten. Tot wij bij een bedrijf kwamen die ons aandacht trok. Dit bedrijf heet Teakhoeve. Dit bedrijf biedt veel mogelijkheden en weet als geen ander om het beste resultaat te leveren. Na wat zoeken op de website zag ik dat zij mooie producten hebben die mij erg aanspreken. In de tussentijd kreeg ik van mijn man te horen dat hij te horen heeft gekregen dat wij bij Teakhoeve moesten zijn.

Aanschaffoto3

Dit viel allemaal prachtig samen en dit bedrijf wint ons vertrouwen dan ook. Daarom had ik besloten om direct contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Voor ik het wist waren al mijn vragen al beantwoord. Geweldig bedrijf! Wij kijken dan ook nu al uit naar het eindresultaat.