loungebanken

loungebankenEnkele weken ben ik druk bezig geweest met verbouwen van mijn achtertuin. Mijn gehele achtertuin was door de jaren heen enorm verouderd. Zodoende nam ik het besluit mijn achtertuin flink op te knappen. Na de bouw van een relax ruimte, nieuwe schuur, het opknappen van het gazon en het plaatsen van nieuwe schutting was ik bijna klaar. Ik moest alleen nog een aantal tuin meubelen aanschaffen. Ikzelf wilde graag een aantal loungebanken kopen voor mijn achtertuin, zodat ik zomers onder het genot van een drankje/hapje lekker kon gaan genieten in de achtertuin. Zodoende nam ik het besluit een kijkje te nemen op het internet onder de zoekterm loungebanken.

Achtertuin

Informatie

Binnen no time kwam ik dan ook terecht op de website loungebank-tuin.be. Via deze website had ik een bijzondere mogelijkheid. Ik had de mogelijkheid om banken lounge op maat te laten maken. Wanneer ik gebruik maakte van deze mogelijkheid kon ik het gehele ontwerp van de banken zelf bepalen. Zie hieronder de voordelen:

  • Zelf de stoffen kiezen
  • Zelf de kleur kiezen
  • Zelf de maten kiezen
  • Zelf materialen bepalen

Na het lezen van deze mogelijkheid nam ik de beslissing om in zee te gaan met loungebank-tuin.be!

Webshop

Prachtige banken!

Na zo’n twee weken gewacht te hebben werden de banken lounge eindelijk geleverd. De service die ik verkregen heb is geweldig, want de banken lounge voldoen precies aan de door mij gesteld eisen. Ik ben erg trots op deze aankopen en ik raad het u aan een kijkje te nemen op de bovenstaande website, als u zoekende bent naar banken lounge!