Voor wie druk is met het verbouwen van het huis komt er al vrij snel achter dat het veelal voordeliger kan als dat je elders zult tegenkomen. Diverse bouwmarkten nemen het voordeel hiermee doen met korting te werken, Designtegels.be werkt niet met kortingen, hun bieden het al aan voor de laagste prijs.logo_nl_BE

Ikzelf was namelijk druk bezig geweest met het verbouwen van onze woning, echter wilde ik er een andere vloer in hebben. Het laminaat wat ik had als vloer was dringend aan vervanging toe, alleen wilde ik er niet al teveel geld aan uitgeven. Ik ben een manier gaan zoeken om toch een goedkope vloer te vinden. Tijdens mijn zoektocht dan ook terecht gekomen op de website van Designtegels.be waar ik leukere tegels heb gevonden als dat ik in de winkel gezien heb.1531_177x177

Ideale assortiment.

Bij het bekijken van het assortiment vond ik een soort tegel echt prachtig, deze wilde ik dan ook maar al te graag hebben! Alleen rest mij nog de vraag hoe dat ik dit bestellen moest. Ikzelf wist namelijk niet precies hoeveel tegels ik nodig had voor de woonkamer, mijn partner heeft het netjes opgemeten!524_177x177

Het bestellen zelf verloopt in diverse stappen om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit heeft ons maar enkele minuten geduurd voordat we de bestelling hadden geplaatst! Nu is het afwachten tot het bij ons bezorgd wordt. Wilde het jullie graag laten lezen aangezien de tegels bij hun erg leuk zijn!