Op zoek naar een goed leidekkersbedrijf? Goed nieuws, want het goede leidekkersbedrijf dat je nodig hebt, stelt zich graag even aan je voor. Maak in dit artikel kennis met JDC Ambachts Dakwerken: een bedrijf dat echt pas stopt als het dak naar jouw wens is. En dat is wat je wilt, een bedrijf dat je helpt en niet stopt wanneer werktijd voorbij is, maar stopt met werken totdat het gewenste resultaat behaald is. JDC Ambachts Dakwerken weet wat een goede dienstverlening inhoudt. Ben je benieuwd naar meer omdat je een nieuw leien dak wil of omdat je dak misschien wel gerenoveerd moet worden? Je leest er meer over in dit artikel!

Het leidekkersbedrijf in Antwerpen dat je nodig hebt

De medewerkers die bij dit leidekkersbedrijf werken, werken er al jarenlang. Alleen dat geeft al aan hoe de omstandigheden bij dit bedrijf zijn: het werk is niet alleen leuk om te doen, maar de sfeer is ook nog eens fijn. En met de juiste sfeer, behaal je de juiste resultaten. Of het nu gaat om:

  • Onderhoud van leisteen dakbedekking
  • De renovatie van je leien dak
  • Het geheel aanleggen van een nieuw dak

Niets is voor hen te veel gevraagd. Want het is zeker belangrijk om rekening te houden met het feit dat een leien dak niet zomaar een dak is. Het is een speciaal type steen, leisteen. 

Als een dak eenmaal gelegd is door dit leidekkersbedrijf, dan is het cruciaal om het dak te onderhouden. Je wilt toch niet na enkele maanden hebben dat er bijvoorbeeld een lek in je dak zit of je dak niet meer hersteld kan worden? Het dakdekkersvak is absoluut een oud ambacht waar je ervaren genoeg voor moet zijn. Bij JDC hoef je je geen zorgen te maken over de controles, want dit bedrijf biedt ook een dakonderhoudscontract aan. Dit houdt in dat de inspecties tijdig en juist worden uitgevoerd, waardoor bijvoorbeeld eventuele slijtage op tijd wordt opgemerkt. Het gevolg bij het constateren van eventuele slijtage: er wordt direct gehandeld, waardoor jouw leien dak er straks weer prachtig bij ligt. Gevraagd en ongevraagd advies hoort hier ook bij, want jij als eigenaar van dit dak kunt natuurlijk niet alles zelf zien. Je houdt je liever bezig met de dingen waar je zelf goed in bent en niet met, voor jou, bijzaken.

Kortom, JDC is een geschikt leidekkersbedrijf en is gespecialiseerd in het renoveren, het aanleggen en natuurlijk het onderhouden van leien daken, van platte daken tot aan hellende daken, niets is te moeilijk voor hen. De medewerkers hebben alle daken al gezien, dus het is voor hen een kwestie van herkenning en actie ondernemen. Ook maken zij diverse werken van hout, leilatten en kunnen ze aan de slag met zonnepanelen op deze leistenen, zodat je nog meer aan energiebesparing kunt doen. Veel mogelijkheden, toch? 

Kies jij ook voor dit leidekkersbedrijf?

Ben je benieuwd naar de diensten en wil je meer lezen over dit leidekkersbedrijf? Kijk dan eenvoudig op jdc-ambachts-dakwerken.be”>www.jdc-ambachts-dakwerken.be en laat je inspireren en informeren door hetgeen zij aanbieden. Het is een betrouwbaar bedrijf dat de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding aanbiedt.