Kerstverlichting voor binnen is een leuke manier om de kamer te verlichten, vooral voor de kersttijd. Het kind in ons zal ieder jaar weer enthousiast zijn om de kerstverlichting voor binnen op te hangen. Het maakt de kamer vrolijker en je hebt het gevoel dat je ergens bij hoort, ook al is het maar een feestdag. Wij vinden Kerstmis de beste feestdag van het jaar. Maar goed, laten we niet te veel afdwalen, want in dit artikel gaan we het hebben over wat je moet weten voordat je kerstverlichting voor binnen aanschaft. We bespreken voor- en nadelen en zullen wat overige informatie met je doornemen.

Wat je moet weten voordat je kerstverlichting voor binnen aanschaft

  • Kerstverlichting voor binnen zorgt voor veiligheid als er kinderen of huisdieren in de buurt zijn
  • Het is duurzaam
  • Meer lampen, minder stopcontacten
  • Je kunt losse lampen vervangen

Kerstverlichting voor binnen kost je vooraf meer geld omdat de onderdelen vaak met de hand worden gemonteerd. Maar op de lange termijn bespaar je geld omdat LED-lampen 75% minder energie verbruiken dan normale lampen. Omdat de LED lampen minder energie gebruiken, verminder je de gasuitstoot, wat het milieu helpt via jouw elektriciteitsrekening. LED-lampen gaan ook langer mee, zodat je ze niet zo vaak hoeft te vervangen. Omdat ze geleidend materiaal nodig hebben om warmte af te voeren en een natuurlijke witte gloed te verspreiden, zijn ze vaak gecoat met gele fosfor. Als je kinderen of huisdieren hebt en je zorgen maakt over de veiligheid rond kerstversieringen, zijn LED lampen een goede keuze omdat ze bijna geen warmte produceren. Dat betekent dat ze altijd koel aanvoelen. Bij temperaturen onder het vriespunt kunnen normale lampjes barsten! Maar LED kerstverlichting voor buiten werkt prima bij koude temperaturen. Ze branden efficiënter als de temperatuur daalt. Kerstverlichting voor binnen heeft zeker een hoge duurzaamheid. Uit onderzoek is gebleken dat LED-lampjes na meer dan 4.000 uur nog steeds werken. Standaard gloeilampen branden echter in minder dan de helft van die tijd één tot twee per streng door.

Gewoonlijk kun je acht tot tien keer meer mini LED-lichtsnoeren achter elkaar aansluiten op één stopcontact. Met traditionele kerstverlichting kun je slechts vier tot vijf sets aansluiten. Met LED-strings kan je er 40 tot 50 samen laten lopen, afhankelijk van het aantal lampjes. Net als klassieke gewone kerstverlichting kan LED-kerstverlichting uitvallen, één lampje per keer of een hele string. En voor veel soorten LED string lampjes zijn losse vervangingslampjes verkrijgbaar, dus dat komt goed uit. Het blauwe licht van LED-kerstverlichting kan, net als elektronica zoals tablets, smartphones en laptops, het ritme en vooral die van de slaap verstoren. Na verloop van tijd kan dat leiden tot overgewicht, diabetes en depressie. Kies daarom voor de juiste lampen. Kies voor ons! 

Wees voorbereid en koop nu je kerstverlichting voor binnen!

Binnen ons assortiment hebben we zoveel verschillende soorten kerstverlichting voor binnen, je bent niet zomaar uitgekeken! Niet alleen dat, maar wij verkopen ook kerstverlichting voor buiten. Onze klantenservice staat altijd klaar om jou te helpen om voorbereid te zijn voordat de kersttijd aanbreekt. Kijk jij ook al uit naar deze gezellige dagen? Wij in ieder geval wel! Ga naar kerstverlichtingbuiten.com/be”>www.kerstverlichtingbuiten.com/be en bestel wat jij nodig hebt. Je vindt gegarandeerd wat je zoekt!