kunstgras prijzen

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin wordt er het eerste gedacht aan kunstgras prijzen, voordeel van deze investering is wel dat je er jaren plezier van hebt en zomer en winter geniet van een schitterende tuin wat ook wat waard is. Het is zelfs bij grasengroenkunstgras.be mogelijk, om naast het leggen van kunstgras ook andere werkzaamheden in de tuin te laten verrichten. Hierdoor weet je zeker dat de hele tuin professioneel is aangelegd en ingericht met de beste materialen.

kunstgras prijzen

Welk pakket kies je bij het aanleggen?

Bij het aanleggen van kunstgras kun je kiezen uit verschillende kunstgras prijzen die aan een bepaald pakket zijn gekoppeld. Dit heeft ermee te maken welke werkzaamheden je zelf wilt doen, of welke je wilt uitbesteden aan grasengroenkunstgras.be. Kies je ervoor dat je alle werkzaamheden uit laat voeren, dan maak je gebruik van het duurste pakket. Met het basispakket graaf je zelf de bodem af en voer je het oude gras en de grond ook af. Bij het startpakket doe je de meeste werkzaamheden zelf. 

Prijs van het gras zelf

Kunstgras prijzen zijn ook afhankelijk van het soort gras wat je kiest, vaak zijn de kunstgras soorten met lange sprieten duurder dan een korte spriet. Dit heeft ook te maken met de extra vezels die gebruikt zijn om het gras er nog realistischer uit te laten zien, toch is het een kwestie van smaak welke kleur en welk soort gras je mooi vind in je tuin. Wil je zien wat de mogelijkheden zijn betreft het gras, in de showtuin ben je altijd welkom om het gras in het echt te zien.