tv kast wit

Wanneer je tv kast wit is snap ik dat hij goed binnen je interieur opvalt, soms misschien zelfs op een negatieve manier. Wat erg jammer is, want wit geeft een prachtige luxe uitstraling waar veel mensen jaloers op zullen zijn. Daarnaast is het ook nog eens een perfecte kleur voor de schoonmaak, aangezien wit amper stof opvangt. Maar hoe combineer je een witte tv kast nou in jouw interieur? Door één of meerdere van deze tips toe te passen krijg je dat al snel voor elkaar;

tv kast wit

Meubelgebruik

De simpelste manier is natuurlijk om de rest van je meubels op jouw tv kast die wit is aan te passen. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een witte salontafel, witte bijzettafeltjes of witte eetkamer stoelen. Echter is dit wel meteen de grootste aanpassing in je interieur. Misschien heb je jouw salontafel wel van je grootouders gekregen, of wil je helemaal geen nieuwe eettafel stoelen. Dan zijn er ook andere mogelijkheden.

Accessoires

Kaarsjes, vazen, vloerkleden en nog veel meer dingen waar je jouw interieur mee zou kunnen opmaken die vast ook allemaal in het wit verkrijgbaar zijn. Dit is de meest simpele en goedkoopste manier om die mooie witte tv kast bij jouw interieur te laten passen. Wat trouwens voor elke kleur geld. Heb je liever een groene tv kast? Is er ook wel groene accessoires te vinden, en met rood het zelfde. Zo makkelijk kan het zijn.

Muurkleuren

Het is natuurlijk helemaal niet nodig om perse witte meubels of accessoires aan te schaffen om ervoor te zorgen dat jouw witte tv meubel bij de rest van het interieur past. Je zou er ook voor kunnen kiezen om de muur waar de tv kast tegenaan staat of hangt een donkere kleur te verven of behangen om te compenseren. Heb je bijvoorbeeld een grote lichtblauwe stoel in de woonkamer staan? Verf die ene muur dan donkerblauw. Of heb je een beige bank? Kijk voor een donkerbruin behang met bijvoorbeeld een houtpatroon. Het is een beetje gewaagd omdat je muur nu afhangt van je meubels. Maar het staat geweldig!