MOZAÏEK VIERKANT

U bent op zoek naar een passende mozaiek tegel. Nou dan kunt u uw hart ophalen bij Tegelmegashop.be, want hier vindt u een prachtige selectie met diverse vormen, maten, stijlen, looks, materialen en natuurlijk ook prijsniveaus. Op zoek naar Mozaiek voor uw keuken? Tegelmegashop.be! Maar natuurlijk ook voor mozaiek voor de badkamer of het toilet, want daar zijn deze tegels ook erg populair voor het realiseren van een bijzonder accent.

 

Voor een natuurlijke en sfeervolle uitstraling, met behoudt van die ‘strakke look’ is vierkant en/of rechthoekig mozaiek een ideale optie. Tegelmegashop.be biedt een prachtig assortiment vierkante mozaïektegels, zowel van keramiek als van natuursteen in diverse kleuren, afmetingen en natuurlijk ook prijsniveaus! Van glasmozaïek tot mozaïek met stukjes metaal, voor ieder wat wils! Wat uw persoonlijke smaak ook is, bij ons vindt u altijd een passende mozaiekvariant en altijd van 1e keus topkwaliteit voor de beste prijs! En wilt u wel een strakke look, maar toch een wat meer natuurlijke en sfeervolle uitstraling realiseren. Dan kunt u altijd nog kiezen voor onze rechthoekige stonepanel varianten.

tegelmegashop

Mozaïektegels met een vierkante vormgeving zijn zeer populair omdat deze de unieke combinatie tussen strak en sfeervol realiseren. De prachtige mozaïek heeft een natuurlijke en warme uitstraling, maar door de strakke lijnen en vierkante vormgeving wordt wel die strakke look behouden. In combinatie met prachtige betonlook of natuursteenlook keramische vloertegels en eventueel witte wandtegels realiseert u uw droom badkamer, droom toilet en/of droomkeuken. Van zachte kleuren tot vrolijke en felle kleurcombinaties. Ditzelfde geldt natuurlijk voor de ‘gestapelde’ rechthoekige mozaiek varianten. Deze zijn, qua opzet, vergelijkbaar met de vierkante en kunnen mooi toegevoegd worden in een ‘strakke’ badkamer, wc en/of keuken, waarbij toch een natuurlijke look toegevoegd wordt. Voor een wat meer natuurlijke en rustieke uitstraling is het rechthoekige mozaïek met ‘vrije lengtes’ een mooie optie. Bij Tegelmegashop.be vindt u marmer mozaïek, leisteen mozaïek, glasmozaïek en metaal mozaïek met rechthoekige vrije lengtes.