Eikenvakman.nl is de NR. 1 webshop in Nederland & België voor prachtige eikenhouten bladen op maat. Met een ruime collectie vindt u bij ons altijd een blad dat bij uw wensen – en beoogde toepassing – past. Met een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over onze eiken bladen en ditmaal gaan wij dieper in op een van de meest populaire ‘toepassingen’ van onze eiken bladen op dit moment: Een eiken blad als wandplank / schap, bijvoorbeeld als sfeervol accent in uw keuken!

Trendy: Een eiken wandplank / schap.

De toepassingen van onze eiken bladen zijn eindeloos. Natuurlijk is op dit moment het TV meubelblad van eikenhout enorm populair, maar onze eiken bladen kunnen al vanaf 15x40x2 cm besteld worden, dus ook voor het vervaardigen van een stoere stalen kast met eiken bladen, een sfeervol bureaublad en/of een blad voor uw nieuwe salontafel / bijzettafel zijn onze eiken bladen perfect geschikt.

Daarnaast worden onze eiken bladen veelvuldig gebruikt als wandplank / schap. Wat dacht u van een moderne & strakke keuken zonder bovenkastjes met een prachtige rustieke eiken wandplank als eyecatcher? Of een robuust eiken wastafelblad in de badkamer? De mogelijkheden op het gebied van toepassingen zijn eindeloos. Wat uw wensen ook zijn, u vindt altijd een passend eiken blad – op maat – bij EIKENvakman.nl. Speciaal voor de mensen die op zoek zijn naar een mooie wandplank die ‘blind’ gemonteerd kan worden, bieden wij deze voorgeboord t.b.v. blinde beugels aan, wel zo handig. Zo kunt u direct aan de slag. Uiteraard bestelt u bij ons ook de beugels mee!

Wat uw wensen ook zijn en welke toepassing van het eiken blad u ook voor ogen heeft, bij EIKENvakman.nl slaagt u altijd. Wij zijn gespecialiseerd in eiken (tafel)bladen en in het geval van vragen kunt u ons altijd even bellen of mailen. Wij helpen u graag met een gericht advies! Eikenvakman.nl: Eiken bladen op maat!