Licht-koepels.be

Via de website van Licht-koepels.be is het mogelijk om mooie koepels te bestellen. Afhankelijk waar je deze wilt plaatsen is er wel een model te vinden. Zo is het mogelijk om zowel op platte daken, maar ook op schuine daken een passend model te bestellen. Op de bovenstaande website kan je diverse modellen bekijken.

Ook wij hebben een tijd geleden hier een bestelling gedaan. Op zolder hebben wij een aparte ruimte zitten waar totaal geen daglicht naar binnen kan. Het is net te klein om hier een dakkapel op te zetten en daarom zijn wij op deze website terecht gekomen.

Licht-koepels.be

De MegatubE via Licht-koepels.be besteld

Onze zoektocht naar de mogelijkheid om wat meer licht op de kamer op zolder te krijgen is geslaagd. Wij hebben namelijk de MegatubE aangeschaft. Deze geeft ondanks de afmetingen enorm veel lichtinval. Op een speciale manier moe je deze plaatsen. Want een lichtbuis gaat ervoor zorgen dat je meer licht krijgt.

Zodra je via deze webshop een bestelling gaat doen is het mogelijk om een voorkeur van levering dag door te geven. Natuurlijk moet je wel rekening houden met de productietijd, maar dat spreekt voor zich. Over het algemeen duurt een levering 1,5 week en dat is al bijzonder snel. Heb je een vraag of een speciaal verzoek dan kan je dit bedrijf bereiken door het telefoonnummer te bellen wat op deze website te vinden is.